Didegaké ing taun 2004, Precise New Material khusus ing pigmen, pewarna pelarut lan aditif.Saiki kita nyedhiyakake spektrum warna lengkap sing digunakake ing plastik, lapisan lan tinta.Ing dekade kepungkur, kita tulus nglayani para pelanggan kanthi PEWARNA SOLVENT, PIGMEN, MASTERBATCHES lan PRE-DISPERSED PIGMENTS.Saiki kita nggarap pelanggan saka luwih saka 30 negara, ing antarane setengah saka pangsa pasar kita ana ing Eropa.Duwe pengalaman sepuluh taun babagan pewarnaan plastik, kita seneng nuduhake kawruh babagan pewarna lan aplikasi karo kabeh pelanggan.Kita uga duwe metode tes khusus lan layanan pencocokan warna kanggo nyukupi panjaluk khusus sing beda.

utama

produk

Pigmen & Pewarna

Pigcise pigcise lan pewarna Presol digunakake kanggo pewarna plastik, tinta, lukisan lan lapisan.Padha menehi werna padhang, kekuatan tinting dhuwur bebarengan karo spektrum werna sudhut, kang ora bisa diganti dening colorants liyane.

Preparasi pigmen

Preparasi pigmen preperse digabungake karo sawetara klompok pigmen sing wis dispersed sing disaranake kanggo hubungan plastik.Saiki kita wis misahake seri Preperse kanggo polipropilena, poliethelin, polivinil klorida, polietilena tereftalat, poli amida, lan cocok kanggo aplikasi umum kayata cetakan injeksi, ekstrusi, serat lan film.Nggunakake ancang-ancang pigmen (pigmen sing wis kasebar) kanggo aplikasi plastik tartamtu, kayata filamen, benang BCF, film tipis, tansah entuk manfaat saka prodhusèn lan kauntungan saka bledug sing kurang.Ora kaya pigmen bubuk, preparat pigmen ana ing jinis granula mikro utawa pelet sing nuduhake fluiditas sing luwih apik nalika dicampur karo bahan liyane.Dheweke uga nuduhake dispersibilitas sing luwih apik tinimbang pigmen bubuk ing aplikasi plastik.Biaya pewarnaan minangka kasunyatan liyane sing tansah dipikirake pangguna nalika nggunakake pewarna ing produke.Thanks kanggo teknik pre-dispersing sing luwih maju, preparat pigmen Preperse nuduhake wutah luwih akeh ing nada warna sing positif utawa utama.Pangguna bisa kanthi gampang nemokake chroma sing luwih apik nalika nambahake menyang produk.Preperse pigmen preparat duwe medium kanggo tingkat maksimum saka resistance cahya, stabilitas panas lan fastness migrasi.Padha ketemu kabeh syarat coloristic bisa.Produk liyane ana ing status R&D lan bakal diumumake rauh.

Mono Masterbatch

Masterbatch mono kita rampung dening grup Reisol PP / PE lan grup PET Reisol.Reisol PP dianjurake kanggo pewarna serat polipropilena, lan pewarna plastik apa wae sing mbutuhake kinerja FPV sing abot.Reisol PET digunakake kanggo masterbatch PET kanggo pewarna serat poliester lan aplikasi PET liyane.

Masterbatch aditif

Kita duwe akeh masterbatch aditif sing digunakake kanggo nambah kinerja serat plastik lan non-dirajut.Produk kalebu electret masterbatch, antistatic masterbatch, soften masterbatch, hydrophilic masterbatch, flame retardant masterbatch etc.

babagan
werna sing tepat

Precise Group diwiwiti ing taun 2004, sing digabungake dening telung entitas: Precise New Material Technology Co., Ltd., produsen pigmen mono-masterbatch lan wis dispersed sing dumunung ing Hubei, China;Ningbo Precise New Material, ngaturake ing ekspor saka werna kanggo serat, film, plastik etc .;lan Anhui Qingke Ruijie New Material, salah siji saka dyestuff solvent lan pigmen prodhusèn paling gedhe ing China.Sakabehe, kita duwe 15 staf Q / C lan 30 pangembang, 300 staf kerja, kanthi 3000 ton pewarna pelarut turnout, 3500 ton masterbatch mono lan pigmen sing wis disebar, 8000 ton pigmen kinerja dhuwur ngasilake saben taun.

Miwiti saka ngekspor pewarna pelarut lan pigmen kinerja dhuwur, Precise ora nate ngganti pengabdian kita kanggo aplikasi bahan plastik kanthi ngluwihi aplikasi kita menyang serat sintetik, film lan jet tinta digital.Kanggo luwih efektif biaya, sawetara bisnis kita ditambahi saka sintesis pewarna nganti sawise-perawatan, bebarengan saka wêdakakêna kanggo granule, kanggo nepaki misi kita: kurban resik lan gampang kanggo nggunakake werna kanggo donya.

warta lan informasi